Kırıkkalespor'un Yaman'la yüzü güldü

Kırıkkalespor

İstanbul'da yaşayan Kırıkkaleli iş adamı Nadir Yaman Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın aracılığıyla Kırıkkalespor'a hem maddi destek verdi. Hem de bir futbolcunun transfer ücretini üstlendi.

SAYGILI’NIN ÇABASI

Kırıkkalespor’un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntının çözümü için destek arayışları sürüyor. Bu konuda geçtiğimiz aylarda çalışma yapacağın belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ilk adımı attı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın aracılığıyla İstanbul’da yaşamın devam ettiren ve inşaat sektöründe ülkenin bütün bölgelerinde yatırımlarına devam eden Kırıkkaleli iş adamı Nadir Yaman Kırıkkalespor’a hem maddi destek verdi hem de bir futbolcunun transfer ücretini üstlendi.

GEÇTİĞİMİZ YÖNETİM PERİŞAN ETTİ

Kulüp binasına MÜSİAD Başkanı Haşim Baloğlu ile birlikte gelen iş adamı Nadir Yamanı Kulüp Başkanı Metin Karakuş ve Yöneticiler karşıladı. Kulüp başkanı Metin Karakuş Kırıkkalespor hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra yeni sezon öncesi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karakuş ekonomik olarak sıkıntının ana kaynağını geçtiğimiz yıllarda yöneticilik yapan ve alacaklarına temlik koyduran yöneticiler olduğunu söyledi.

600 SPORCU

Karakuş “Kırıkkalespor bu şehrin tek temsilcisi. Kulüp bünyesinde 5 amatör spor kulübü ve yaklaşık 600 sporcuya yer temininde bulunuyoruz. Kırıkkalespor olarak geniş bir taraftar kitlemiz var. Bu şehirdeki gençlerin büyük ilgisi var. Gençleri kulüple ilgilenmeleri sağlıyor ve kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Bu anlamda yaklaşık 2bin genci kötü alışkanlıktan uzak tutuyoruz. Kırıkkalespor’un mazisindeki başarılı arı tekrar yaşatmak için yönetici arkadaşlarımızla elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Sizin gibi saygıdeğer ve memleketine sahip çıkan iş adamlarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Sizin gibi on tane iş adamımızdan destek sağlasak bu ligde eminim ki büyük başarı sağlarız ” şeklinde konuştu.

SAYGILI AİLE DOSTUMUZ

İş adamı Nadir Yaman Beşiktaş kongre üyesi olduğunu geçtiğimiz yıllarda Beylerbeyispor’da yöneticilikte yaptığını söyledi. Yaman “Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bizim aile dostumuz. Kendisini uzun yıllar tanırım. Kendisinin bu isteği kıramazdım. Futbol yöneticiliği çok zor ama çok zevkli bir iştir. Futbolda başarı birlik bütünlük sağlandığı zaman yakalanıyor. Ayrıca spor kulüpleri şehirler için bir reklam aracı. Şehrin tanıtımında büyük payı oluyor. Benim isteğim Kırıkkalespor’un ivme kazanarak üst liglere çıkması. Bunu için elimden gelen desteğe de hazırım” şeklinde konuştu.

MAÇA GELECEK

Kulüp Başkanı Karakuş iş adamı Nadir Yaman’ı bu hafta sonu oynanacak Bağlumspor maçına davet etti. Yaman yoğun iş temposu nedeniyle bu hafta sonu oynanacak olan maça gelemeyeceğini ama önümüzdeki haftalarda mutlaka bir maçı izlemek için Kırıkkale’de olacağını söyledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ